dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDriebergen over rode kaart Van Duijn: "Het heeft ons geholpen"

Driebergen over rode kaart Van Duijn: “Het heeft ons geholpen”

Jesse Driebergen heeft een hoofdrol gespeeld in de Katwijkse derby. De aanvallende middenvelder scoorde twee keer en had zo een belangrijk aandeel in de 0-3-overwinning van Quick Boys op FC Rijnvogels.

Nederlaag rechtgezet

Eerder dit seizoen verloor Quick Boys nog van FC Rijnvogels. “We verloren toen lullig met 1-2 en ik denk dat we dat wel recht gezet hebben”, reageerde Driebergen tegenover Omroep West. Jaap van Duijn zorgde toen voor de winnende treffer. Ook nu was er weer een hoofdrol voor de aanvaller weggelegd, maar wel een negatieve. Hij pakte een rode kaart, omdat hij rood kreeg na spugen. “Ik heb het zelf niet gezien, ik stond er ver vandaan. Maar als hij dat heeft gedaan is het niet slim natuurlijk.” Het speelde Quick Boys volgens Driebergen ook in de kaart. “Ik denk dat dat wel meespeelt. Als je met een mannetje meer staat is dat fijn spelen. We konden het balletje van links naar rechts laten gaan en Rijnvogels raakte daardoor snel vermoeid en dat heeft ons wel geholpen.”

Bekijk hieronder het volledige interview

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD