woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDrie verlengers bij HHC; Kwee vertrekt alweer naar AFC

Drie verlengers bij HHC; Kwee vertrekt alweer naar AFC

HHC Hardenberg heeft deze week met drie basisspelers een overeenstemming weten te bereiken voor een langer verblijf. Het verblijf van Darre Kwee zal wel beperkt blijven tot slechts enkele maanden. Hij gaat namelijk volgend seizoen aan de slag in Amsterdam bij AFC.

Tweetal twee jaar langer

Kevin Görtz en Rob van der Leij zullen nog twee seizoenen op De Boshoek spelen. Görtz kwam ruim een jaar geleden over van het failliet verklaarde WKE. Van der Leij maakte in 2014 de stap van Be Quick 1887 naar HHC en is dit seizoen clubtopscorer. “Rob en Kevin zijn twee spelers die erg belangrijk zijn voor ons eerste elftal. Het zijn beide dragende spelers die op hoog niveau uit de voeten kunnen”, zegt voorzitter Bert Beun in de persverklaring. “We zijn heel erg blij dat zij ook de komende twee seizoenen bij HHC Hardenberg zullen spelen.”

Slechts half jaar in Hardenberg

Met Ashwin Manuhutu is een derde speler langer vastgelegd. De vleugelverdediger was een vaste waarde in het elftal, maar liep in het najaar een kniebandblessure op. Hierdoor kan hij momenteel niet spelen. Derre Kwee kwam in de winterstop over van FC Emmen, maar de rechtsback zal slechts kortstondig in Hardenberg spelen. Hij wil namelijk gaan studeren in Amsterdam en heeft daardoor gekozen voor de stap naar AFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD