Volg ons
Arton Musliu Harkemase Boys

Derde Divisie Zaterdag

Drie ‘Spelers van het Jaar’ verlaten Harkemase Boys

Drie ‘Spelers van het Jaar’ verlaten Harkemase Boys

Liefst drie bepalende spelers hebben besloten om Harkemase Boys na dit seizoen te gaan vertrekken. Robin Huisman de Jong, Klaas Schotanus en Arton Musliu hebben samen bijna vierhonderd wedstrijden in het eerste elftal van Harkemase Boys gespeeld, maar ze hebben laten weten na de zomer te verkassen.

Drie jaar op rij de beste

Daarmee verdwijnen drie spelers die de afgelopen jaren beslissend waren voor de club. Huisman De Jong (2013), Schotanus (2014) en Musliu (2015) werden namelijk gekozen tot Speler van het Jaar in Harkema. Schotanus en Huisman de Jong kwamen vijf jaar uit voor de club. Schotanus werd ook direct aanvoerder en samen met Huisman de Jong is hij niet uit het elftal verdwenen.

Teller staat al op vijf

Musliu sloot een jaar later aan, hij kwam over van Alcides uit Meppel. De linksbuiten kwam in die periode tot liefst 38 doelpunten. Het aantal vertrekkers staat hierdoor bij Harkemase Boys al op liefst vijf. Heine Uuldriks en Oebele Schokker lieten ook al weten te verkassen. Schokker gaat zelfs zo goed als stoppen, want het geven van training gaat hij bij Jubbega combineren met zelf nog tegen een bal aan trappen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag