Volg ons

Achilles '29

Drie ‘nieuwe’ spelers Achilles ’29, Centen naar Sparta Nijkerk

Drie ‘nieuwe’ spelers Achilles ’29, Centen naar Sparta Nijkerk

Achilles’29 ziet ook Marijn de Kler en Derwin Martina terugkeren bij haar selectie. De Groesbeekse club heeft haar selectie bovendien versterkt met Bram van Dongen (20), die overkomt van de beloften van het Belgische Lierse SK.

Teruggekomen op besluit

Dat meldt De Gelderlander. De Kler en Martina besloten eerder na het faillissement van de bv achter Achilles ’29 niet meer voor de club uit te komen, maar zijn daarop teruggekomen. Ze zitten vanmiddag tegen HHC Hardenberg op de reservebank.

Uitzonderlijke situatie
Daar tegenover staat dat Dani Centen definitief vertrekt. De reserve-doelman van Achilles ’29, die meerdere wedstrijden Timo Plattel verving, maakt het seizoen af bij hoofdklasser Sparta Nijkerk. ,,Vanwege de uitzonderlijke situatie dat alle 4 de A-selectie keepers langdurig geblesseerd zijn was er de noodzaak om halverwege het seizoen een keeper aan te trekken. We zijn dan ook erg blij om te kunnen melden dat dit gelukt is met het binnenhalen van de boomlange keeper van Achilles ’29″, schrijft de Nijkerkse club op haar website. Centen speelde negen jaar in de jeugd van NEC en traint twee dagen per week mee bij RKC Waalwijk.

Advertentie
Advertentie

Meer over Achilles '29