Volg ons

Achilles '29

Drie ‘nieuwe’ spelers Achilles ’29, Centen naar Sparta Nijkerk

Drie ‘nieuwe’ spelers Achilles ’29, Centen naar Sparta Nijkerk

Achilles’29 ziet ook Marijn de Kler en Derwin Martina terugkeren bij haar selectie. De Groesbeekse club heeft haar selectie bovendien versterkt met Bram van Dongen (20), die overkomt van de beloften van het Belgische Lierse SK.

Teruggekomen op besluit

Dat meldt De Gelderlander. De Kler en Martina besloten eerder na het faillissement van de bv achter Achilles ’29 niet meer voor de club uit te komen, maar zijn daarop teruggekomen. Ze zitten vanmiddag tegen HHC Hardenberg op de reservebank.

Uitzonderlijke situatie
Daar tegenover staat dat Dani Centen definitief vertrekt. De reserve-doelman van Achilles ’29, die meerdere wedstrijden Timo Plattel verving, maakt het seizoen af bij hoofdklasser Sparta Nijkerk. ,,Vanwege de uitzonderlijke situatie dat alle 4 de A-selectie keepers langdurig geblesseerd zijn was er de noodzaak om halverwege het seizoen een keeper aan te trekken. We zijn dan ook erg blij om te kunnen melden dat dit gelukt is met het binnenhalen van de boomlange keeper van Achilles ’29″, schrijft de Nijkerkse club op haar website. Centen speelde negen jaar in de jeugd van NEC en traint twee dagen per week mee bij RKC Waalwijk.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29