maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlClubsAZSVDrie nieuwe aanwinsten voor AZSV

Drie nieuwe aanwinsten voor AZSV

AZSV heeft de afgelopen week drie nieuwe spelers voor het komende seizoen vastgelegd. Het gaat om Kyarmen Heering, Jardell Kruidbos en Freek Gesthuizen. Dat heeft de club bekendgemaakt op haar website.

Heering komt over van de Graafschap, waar hij in totaal acht seizoenen in de jeugd speelde. ,,Bij de onder 14 en onder 15 zat ik in de voorselectie voor het Nederlands team’’, reageert de 18-jarige doelman op voornoemde website ,,In de O15 was ik eerste keeper bij het Nederlands future team, dat is voor fysiek minder sterke spelers.” Heering is verheugd over zijn overstap naar de ploeg uit Aalten: ,,Het is mooi om op zo’n jonge leeftijd al voor een hoofdklasser te mogen uitkomen.’ zegt hij daarover.

Ook Jardell Kruidbos komt over van de Graafschap, waar hij voor de beloften speelde. In totaal kwam de middenvelder negen seizoenen uit voor de ploeg uit Doetinchem. ,,Ik heb erg veel zin om bij AZSV te gaan voetballen en weer in een echte competitie uit te komen’’, zegt Kruidbos op de clubsite. ,,Op deze manier hoop ik het plezier in het voetbal terug te vinden en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik was op zoek naar een goede zaterdagclub die op hoog niveau voetbalt en waar ik zelf nog door kan groeien. Het gesprek met de technische staf en de trainer van AZSV voelde heel erg goed, zodat ik voor AZSV heb gekozen.’’

Freek Gesthuizen tenslotte komt over van OBW uit Zevenaar, dat uitkomt in de derdeklasse zondag. ,,Ik wil graag een stap maken en me verder ontwikkelen om te kijken waar mijn plafond ligt in een sterke competitie. AZSV is een ambitieuze club waar een fijne sfeer hangt’’, licht de aanvaller zijn keuze toe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD