donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDrie keer goed nieuws voor Excelsior Maassluis

Drie keer goed nieuws voor Excelsior Maassluis

Nog voordat de tweede seizoenshelft gaat beginnen, heeft Excelsior Maassluis bekend gemaakt dat de club zich verzekerd heeft van een langer verblijf van weer drie van zijn spelers. In navolging van Niels Redert, Sefa Kurt, Stefan Kruithof en Vincent van den Berg hebben nu ook Daan Smith, Dean van Ooijen en Kevin Dercks een akkoord bereikt met de club uit de Tweede Divisie.

Drie contractverlengingen

Excelsior Maassluis had in de winterse onderbreking goed nieuws voor drie spelers. De eerste is de 24-jarige verdediger Smith, die nog een tijdje in de jeugdopleiding van Feyenoord heeft gespeeld. Na een uitleenperiode aan Excelsior en een paar jaar vast daar, maakte hij de overstap naar Excelsior Maassluis. Bij die club heeft hij nu bevestigd volgend seizoen een vierde seizoen in te gaan. Fijn nieuws voor Excelsior Maassluis, gezien Smith dit seizoen al in zeventien competitieduels meedeed en één keer scoorde.

Geen basisplaats Van Ooijen

Ook met het langere verblijf van de 22-jarige middenvelder Dercks en de 23-jarige aanvaller Van Ooijen is Excelsior Maassluis ongetwijfeld dolgelukkig. Zij beginnen aan respectievelijk hun derde en vierde seizoen in het rood-wit-blauwe-shirt van Excelsior Maassluis. Van Ooijen is overigens niet altijd een zekerheidje in de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk. Dit seizoen moest hij het vooral laten zien in invalbeurten. Tot op heden staat hij dit seizoen op één goal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD