Volg ons

Kozakken Boys

Royston Drenthe verwijst Poolse interesse naar rijk der fabelen: ‘Bullshit’

Royston Drenthe verwijst Poolse interesse naar rijk der fabelen: ‘Bullshit’

Royston Drenthe zal Kozakken Boys niet inruilen voor het Poolse Victoria Cisek. Dat zegt de oud-prof tegen VI. Drenthe is duidelijk over een eventuele transfer: ,,Bullshit.”

De Poolse club uit de zesde divisie claimde zelf in gesprek te zijn met de oud-speler van Real Madrid en Feyenoord: ,,Wij zijn in gesprek met Royston Drenthe. De voormalig speler van onder meer Real Madrid is nu nog in Nederland. We zullen u binnenkort informeren over de uitkomst van de gesprekken. Wij hopen dat die uitkomst positief is.”

Het lijkt er echter op dat de club niet meer dan wat berichten op Twitter heeft heen en weer gestuurd met het Twitteraccount van Kozakken Boys 4, dat wel een goede grap zag in de toenadering van de Polen. Drenthe geeft aan geen contact te hebben gehad met Victoria Cisek. Zijn contract loopt nog tot het einde van dit seizoen bij de Werkendammers.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys