zaterdag, oktober 23, 2021
HomeClubsAlmere City FCDramatische dag Almere City: Santoni op non-actief, Receveur lang uitgeschakeld

Dramatische dag Almere City: Santoni op non-actief, Receveur lang uitgeschakeld

Almere City FC beleefde een zeer teleurstellende dag. De Almeerders namen afscheid van trainer Michele Santoni en kregen tevens het bericht dat aanvoerder Tim Receveur lang uitgeschakeld is door een knieblessure.

Volgens de Flevolandse club is een verschil van inzicht ontstaan ,,over de manier waarop de ambitieuze doelstellingen van de club moesten worden behaald”, stelt men op de clubsite. Santoni was sinds begin dit seizoen werkzaam in het Yanmar stadion als opvolger van Jack de Gier. Assistent Ole Tobiasen neemt voorlopig de taken waar van de ontslagen coach.

Daarnaast wacht Tim Receveur een lange revalidatie door een scheur in de kruisband van zijn rechterknie. ,,Het is simpel te verhelpen, maar er staat wel een lange revalidatie voor. Gelukkig heb ik verder geen schade in mijn knie. Dat is positief, want bijna iedereen komt hier goed uit en kan daarna ook weer prima voetballen. De operatie gaat nu gepland worden en daarna ga ik hard werken om sterker terug te keren”, stelt hij op de website van City FC.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD