dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsDrama voor IJsselmeervogels-back Henri de Graaf

Drama voor IJsselmeervogels-back Henri de Graaf

Henri de Graaf heeft per direct een punt achter zijn actieve spelerscarrière gezet. De 31-jarige Spakenburger kreeg slecht nieuws na de MRI-scan die van zijn knie is gemaakt. Die wees uit dat De Graaf opnieuw zijn kruisband heeft afgescheurd.

12 tot 18 maanden herstel
,,Vorige week maandag werd ik in de laatste minuten van de training geraakt op mijn linkerknie, waar ik een paar jaar geleden al twee keer een kruisband- en meniscusoperatie aan had gehad. Ik maakte een verkeerde draai en voelde gelijk dat het foute boel was”, vertelt hij op de clubsite van IJsselmeervogels. Omdat het de derde keer is dat hij een zware blessure aan de knie heeft, zal zijn revalidatieperiode veel langer zijn dan normaal: ,,Aangezien het de knie is waar het een paar jaar geleden flink mis mee was, betekent het een langer revalidatieproces. Ik moet rekening houden met 12 tot 18 maanden herstel, wat me heeft doen besluiten te stoppen met voetbal.”

Gloriejaren
Met het abrupte afscheid van De Graaf verliest IJsselmeervogels de laatste selectiespeler die onderdeel was van de gloriejaren rond 2006 en 2007, toen de Rooien met de zogenaamde ‘Vijf van Huizen’ en gebroeders Winter vele prijzen wonnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD