Volg ons

Derde Divisie

DOVO witheet op arbitrage: ‘Ongelofelijk dubieus optreden’

DOVO witheet op arbitrage: ‘Ongelofelijk dubieus optreden’

DOVO was na de 2-4 nederlaag tegen Noordwijk woedend op scheidsrechter Ter Brake en zijn assistenten. Aanleiding was de bevreemdende beslissing om de 3-2 van DOVO af te keuren.

,,We maken drie minuten voor tijd 3-2. De scheidsrechter kijkt naar de grensrechter en die heeft niet gevlagd, dus de scheidsrechter wijst naar het midden. En even later, toen we allemaal klaar stonden om weer af te trappen, was het opeens geen goal. Volgens mij is het niet zo dat we in de Derde Divisie een VAR hebben”, reageert coach Gert Kruys cynisch tegenover RTV Utrecht.

,,Dan de laatste minuut. De tegenstander schiet de bal over de goal, maar er wordt een corner gegeven. Dan voel je hem aankomen en wordt het 3-2 en in diep in blessuretijd ook nog 4-2″, vervolgt de DOVO-coach. ,,Ik weet niet wat er aan de hand was met de arbitrage, maar het is schandalig. Kan niet. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. (..) Het was een leuke wedstrijd, maar ontsierd door ongelofelijk dubieus optreden van de arbitrage.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie