Volg ons

Derde Divisie

DOVO vraagt bezoekers entree te betalen bij oefenwedstrijden

DOVO vraagt bezoekers entree te betalen bij oefenwedstrijden

DOVO ziet zich genoodzaakt entree te gaan heffen voor oefenduels deze voorbereiding. Dat is te lezen op de site van de businessclub van de club. De Veenendaalers doen dat omdat gebleken is dat de oefenwedstrijden momenteel verliesgevend zijn geworden.

Door de geldende coronamaatregelen kunnen er slechts 595 toeschouwers toegelaten worden. De horeca-inkomsten daarvan wegen niet op tegen de kosten die het organiseren van de oefenduels met zich mee brengen. De kosten zijn hoger dan normaal door de maatregelen die genomen moeten worden vanwege het coronavirus.

,,Door alle extra kosten die gemaakt moeten worden, zal een kleine vergoeding per wedstrijd gevraagd worden. Deze opzet geldt tot en met de laatste oefenwedstrijd. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken”, is te lezen op de site van de Businessclub de Heuvelrug. Hoe hoog de entree wordt, is nog niet bekend.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie