vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO versterkt zich per direct met middenvelder Tom Menting (FC Lienden)

DOVO versterkt zich per direct met middenvelder Tom Menting (FC Lienden)

In de strijd tegen degradatie heeft DOVO zich per direct versterkt met Tom Menting. De 25-jarige middenvelder maakt de overstap van FC Lienden en tekent voor anderhalf seizoen in Veenendaal. Menting speelde in het verleden onder meer bij De Graafschap en Willem II en maakte afgelopen zomer de overstap van Spakenburg naar Lienden. Menting is na Mitchell de Zwart de tweede winterse versterking voor DOVO.

Onder leiding van de nieuwe trainer Scott Calderwood kwam DOVO teleurstellend uit de winterstop. De eerste twee competitieduels tegen Ajax en Goes werden verloren en tot overmaat van ramp raakten Roy Bakkenes en Kai Huisman behoorlijk geblesseerd. De ambitieuze club uit Veenendaal, die eerder dit seizoen een extreem onrustige periode kende en afscheid nam van trainer Gert Kruys en de technische commissie, staat momenteel op de teleurstellende vijftiende positie in de Derde Divisie Zaterdag met een flinke achterstand op de veilige posities.

Met Tom Menting haalt DOVO een per direct inzetbare balvaardige middenvelder die bij Lienden geen wedstrijd gemist heeft. Menting speelde in het verleden in de Eredivisie, Eerste Divisie, Tweede Divisie en werd in 2018 als basisspeler van Spakenburg kampioen in de Derde Divisie Zaterdag. Tom Menting over zijn overgang tegenover Voetbal247.nl: ,,Om verschillende redenen is mijn overgang van Spakenburg naar Lienden geen groot succes geworden, hoewel ik elke wedstrijd gespeeld heb en de mensen bij Lienden erg vriendelijk zijn. Omdat Lienden aan het einde van het seizoen stopt met voetbal op niveau moest ik verder kijken. DOVO is natuurlijk een geweldige club die veel te laag staat. Gelukkig heeft Lienden meegewerkt aan een overgang en kan ik per direct mijn steentje bijdragen om ons met DOVO in ieder geval te handhaven”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD