maandag, oktober 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO versterkt zich met verdedigers van NEC en Go Ahead Eagles

DOVO versterkt zich met verdedigers van NEC en Go Ahead Eagles

DOVO blijft druk bezig haar selectie op sterkte te brengen. De Veenendaalers presenteerden vandaag opnieuw twee aanwinsten, beiden verdedigers.

Brian Vogelzang komt over van NEC Nijmegen. De 20-jarige centrumverdediger werd afgelopen seizoen door NEC aan TOP Oss verhuurd. Op Panhuis tekent Vogelzang voor één seizoen.

Kevin Greeven is een 19-jarige linkervleugelverdediger die overkomt van Go Ahead Eagles. Ook hij tekent voor één seizoen, nadat hij afgelopen weken al meetrainde. Eerder was hij actief voor SDV Barneveld.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD