Volg ons

Derde Divisie

DOVO versterkt zich met FC Eindhoven-spits Roseboom

DOVO versterkt zich met FC Eindhoven-spits Roseboom

DOVO heeft Youri Roseboom vastgelegd. De talentvolle 20-jarige spits komt over van FC Eindhoven en tekent op Panhuis een eenjarig contract.

Eerder speelde de aanvaller in de jeugd van Vitesse/AGOVV, NEC en De Treffers. ,,Mijn kwaliteit is doelpunten maken, eigenlijk heb ik er elk seizoen wel een stuk of 15 gemaakt. Bij DOVO hoop ik dit ook te gaan doen”, stelt Roseboom zelfverzekerd op de clubsite van DOVO. ,,DOVO is op dit moment perfect voor mij. Alles ziet er mooi en professioneel uit.”

Bijzonder is zijn keuze om komend seizoen met rugnummer 25 te spelen. Na een auto-ongeluk op 25 januari 2020 overleed zijn goede vriend Paco Geutjes op 21-jarige leeftijd. Roseboom zat ook in de auto. ,,Met het rugnummer 25 wil ik Paco eren, het was de dag van het ongeluk en dat we elkaar voor het laatst zagen. Al mijn doelpunten en assists zullen dan ook voor hem zijn.”

Foto: clubsite DOVO

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie