Volg ons

Derde Divisie

DOVO versterkt zich met DUNO-spelmaker Niels Willems

DOVO versterkt zich met DUNO-spelmaker Niels Willems

Niels Willems verlaat deze zomer hoofdklasser DUNO voor DOVO. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekent op Panhuis een eenjarig contract.

Eerder speelde Willems voor Achilles ’29, FC Lienden, Balcatta FC (Australië). ,,Mijn verwachtingen zijn voor het komende seizoen hoog. Ik verwacht dat we mee gaan doen in de top-6 en als alles een beetje mee zit dat we misschien zelfs nog wel hoger kunnen kijken. Persoonlijk hoop ik op een mooi en goed seizoen met veel speelminuten”, stelt hij vol vertrouwen op de clubsite.

Net als Youri Roseboom, die zaterdag al werd gepresenteerd door DOVO, heeft ook Willems een voorkeursrugnummer aangevraagd om hun gezamenlijke vriend Paco Geutjes te eren. ,,Niels Willems zal komend seizoen ook spelen met een rugnummer wat voor hem een grote betekenis heeft. Zijn vriend Paco Geutjes werd geboren op 27 maart 1998 en overleed na een ernstig auto-ongeluk op 27 januari 2020. Het getal 27 heeft voor Willems dus een emotionele waarde”, is te lezen op de clubsite van de Veenendaalers.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie