vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO versterkt zich met Ajacied Middelwijk

DOVO versterkt zich met Ajacied Middelwijk

DOVO heeft haar eerste versterking voor volgend seizoen te pakken. Lars Middelwijk komt over van Ajax zaterdag naar Panhuis. De 26-jarige verdediger kwam eerder uit voor FC Utrecht, Sparta, JSV Nieuwegein, DHSC en Sparta Nijkerk.

Grote waarde
Middelwijk speelt bij voorkeur als linksback: ,,Dat is mijn favoriete positie. Maar ik kan ook als linkshalf en linksbuiten voetballen. Met mijn snelheid en traptechniek kan ik ook daar van grote waarde zijn. Ook een positie in het centrum van de verdediging is niet vreemd voor mij’’.

Tweede Divisie
,,DOVO is een mooie, ambitieuze club met een mooie accommodatie. Ze spelen momenteel in de derde divisie. Het doel is de tweede divisie, voor een speler is het prachtig om daar te mogen spelen. Met DOVO hoop ik dat te gaan doen. Ook het spelen voor veel supporters vind ik super mooi’’, stelt de vleugelverdediger op de clubsite van DOVO.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD