woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO verslaat VVOG, Harkemase Boys stunt bij DVS '33

DOVO verslaat VVOG, Harkemase Boys stunt bij DVS ’33

Verrassende nederlagen voor VVOG en DVS’33. In Veenendaal was DOVO met 1-0 te sterk voor VVOG, terwijl Harkemase Boys met drie punten in de tas wegsloop uit Ermelo.

DOVO – VVOG 1-0
VVOG kende een lastige middag in Veenendaal, waar DOVO al voor rust de betere kansen kreeg. Na rust leek de ploeg van Gert Kruys op voorsprong te komen, maar Joshua Patrick schoot een strafschop op de paal. Daarbij kreeg VVOG’er Hop een nogal zwaar bestrafte rode kaart. De Harderwijkers voelden zich daarmee benadeeld, onder meer omdat de scheidsrechter een handsbal buiten de zestien van DOVO-doelman Rodney Ubbergen met slechts geel bestrafte. Na ruim een uur spelen stelde een voorzet van Enrico Patrick broer Joshua in staat om de 1-0 te maken. VVOG probeerde nog wel wat te doen aan de achterstand, kreeg ook haar kansen, maar zag DOVO op haar beurt ook grote mogelijkheden op de 2-0 verprutsen. Zo bleef het op Panhuis bij 1-0.

DVS ’33 – Harkemase Boys 0-1
In Ermelo boekte Harkemase Boys een verrassende zege op DVS ’33. De thuisploeg startte het duel nog wel aardig, maar zag de Friezen na zo’n twintig minuten aan de leiding komen via Jan Hooiveld, die wegdraaide bij Dennis Hollart en in de lange hoek raak schoot. Met name in de tweede helft voerde DVS de druk flink op, waardoor Harkema aan het wankelen werd gebracht. Via Van Warven en Maurice de Ruiter kreeg DVS ’33 haar kansen, maar verzilveren bleek een te grote opgave. Zo won Harkemase Boys met kunst en vliegwerk met 0-1.

Magreb ’90 – Jong FC Groningen 0-3
Magreb ’90 heeft het lek nog altijd niet boven. De Utrechters keken bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan tegen de beloften van FC Groningen. Na rust liep Jong Groningen uit naar 0-3.

Jong FC Volendam – Jong FC Twente 1-4

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD