woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieDOVO verrast met zege op Hoek, Harkemase Boys en SteDoCo pakken drie...

DOVO verrast met zege op Hoek, Harkemase Boys en SteDoCo pakken drie punten

Hoek boekte in de voorgaande speelronde een verrassende zege in Katwijk op Quick Boys (1-2). De ploeg wist deze uitstekende prestatie zaterdag geen goed vervolg te geven. In eigen huis verloor men van DOVO (0-2), dit mede door twee treffers van Joshua Patrick. Harkemase Boys wist bij SJC een achterstand van 2-0 om te buigen naar een zege (2-3) en SteDoCo was te sterk voor De Dijk (3-1). 

Hoek – DOVO
De ploeg uit Veenendaal kende een uitstekende start van de wedstrijd. Na één minuut en 45 seconden was het al raak. Joshua Patrick plaatste met zijn doelpunt de 0-1 op het scorebord in Hoek. Kort voor de pauze wist DOVO weer het net van de tegenstander te vinden. Joshua Patrick wist een pass van Fitsch te onderscheppen en tekende even later al weer voor zijn negentiende treffer van het seizoen (0-2).

SJC – Harkemase Boys
In de 21ste minuut was er voor de fans van de thuisploeg reden tot juichen. Youssef el Baouchi bracht SJC verrassend aan de leiding tegen het hoger geklasseerde Harkemase Boys (1-0). De uitploeg had het betere van het spel, maar kreeg even later het deksel op de neus. Rick van Dijk kopte binnen vanuit een hoekschop (2-0). Kort voor de pauze kwam Harkemase Boys weer terug in de wedstrijd. Vanaf de strafschopstip wist Jesse Renken de doelman van SJC te passeren (2-1). Vroeg in de tweede helft kwam Harkemase Boys weer naast SJC. Veldman passeerde zijn man en zijn daaropvolgende voorzet werd afgerond door Stelpstra (2-2). Na een uur spelen kreeg SJC weer een dreun te verwerken. Bouius kopte de bal binnen na goed voorbereidend werk van Voest (2-3).

SteDoC0 – De Dijk
De thuisploeg kwam na achttien minuten aan de leiding door een doelpunt van Vincent Verheul (1-0). In de 53ste minuut werd door SteDoCo een grote stap gezet naar de drie punten. Jesse van Bezooijen tekende voor de 2-0 voor de ploeg die de wedstrijd speelde op het eigen sportpark. In de 69ste minuut bracht Baardman de spanning wel weer even terug op het moment dat hij de 2-1 maakte, maar even later stond de 3-1 al weer op het scorebord. Benjamin van Wanrooij werd als doelpuntenmaker genoteerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS