maandag, september 27, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO verliest groot talent aan Eredivisionist

DOVO verliest groot talent aan Eredivisionist

DOVO kan komend seizoen niet beschikken over de zeer talentvolle Noah Staal. De middenvelder maakt een transfer naar de Eredivisie, waar hij een contract tekent bij kersvers Eredivisionist Cambuur Leeuwarden. Dat meldt Regiosport Veenendaal.nl.

De 19-jarige Staal was tot tweemaal toe op stage bij de Friese club en wist daar de technische leiding te overtuigen van zijn kwaliteiten. Staal zal in eerste instantie gaan uitkomen voor Cambuur Onder 21 jaar. ,,Ik vind het jammer dat Noah vertrekt, maar ik gun hem deze kans. Hopelijk gaat hij het daar goed doen”, stelt DOVO-trainer Florian Wolf tegen de voornoemde website. 

Mogelijk vertrekt ook Niels Willems. Hij is momenteel in het buitenland en hoopt daar een contract te verdienen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD