maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO verlengt samenwerking met trainer Florian Wolf

DOVO verlengt samenwerking met trainer Florian Wolf

DOVO is tevreden over de samenwerking met trainer Florian Wolf en heeft overeenstemming bereikt met de oefenmeester over een nieuw contract, waardoor de coach ook volgend seizoen eindverantwoordelijk is voor het eerste elftal van de Veenendaalers.

De 35-jarige Wolf is bezig aan zijn eerste seizoen in Veenendaal. Daarvoor was hij actief als oefenmeester bij onder meer Jong Almere City, SJC en FC Volendam Onder 19. ,,Het bestuur van DOVO en Florian Wolf zijn tevreden over de samenwerking en kijken met vertrouwen naar de toekomst. Met de contractverlening van de hoofdtrainer wil DOVO de ingezette sportieve en organisatorische lijn verder doortrekken”, schrijft de club op haar website.

Wolf voegt daaraan toe: ,,Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Leuke mensen op de club en werk met een selectie en staf waar toekomst in zit. Dat DOVO ontzettend graag met mij verder wil, heeft mij toch wel gevleid.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS