Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DOVO-trainer Kruys na verspelen ruime voorsprong: ‘Ik ben verschrikkelijk teleurgesteld’

DOVO-trainer Kruys na verspelen ruime voorsprong: ‘Ik ben verschrikkelijk teleurgesteld’

DOVO leek zaterdagmiddag in Veenendaal op weg naar een eenvoudige zege op SJC. De voorsprong van drie doelpunten bleek echter niet voldoende te zijn voor de drie punten. Dit tot grote teleurstelling en frustratie van trainer/coach Gert Kruys. 

Gewaarschuwd
De oefenmeester nam na afloop geen blad voor de mond toen hem werd gevraagd wat hij van de puntendeling vond.  ,,Dat ik vind dat dit een blamerend gelijkspel is, waar wij de wedstrijd volledig onder controle hebben voor de rust, 3-0 en het eerste kwartier was geweldig. Dan moet het eigenlijk al 5-0 zijn, dan waarschuw je nog dat de tegenstander alle middelen aan zal wenden om terug in de wedstrijd te komen. Dat wij dan nog drie goals tegen krijgen is blamerend en ik vind het ook onbegrijpelijk”, aldus Kruys tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Trapt naar alles wat beweegt 
De tweede helft gaf een heel ander beeld, SJC kwam anders uit de kleedkamer waar DOVO vervolgens de nodige moeite mee had.  ,,Er is heel veel commotie, de tegenstander trapt naar alles wat beweegt. We reageren gefrustreerd en zijn huiverig dat we schoppen krijgen. Ze kiezen voor het opportunisme en wij vergeten om te blijven voetballen. We gaan mee en gaan ook rare dingen doen. Alles wat wij in de rust afgesproken hebben werd niet gedaan. Dus ik ben verschrikkelijk teleurgesteld en heel gefrustreerd dat wij tegen een ploeg uit de onderste regionen twee punten weggeven.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag