maandag, oktober 25, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO strikt Mercan en Kalentjev, maar ziet Abid vertrekken

DOVO strikt Mercan en Kalentjev, maar ziet Abid vertrekken

Anil Mercan en Lion Kalentjev dragen in het seizoen 2021/2022 het shirt van DOVO. De club uit Veenendaal maakte de komst van het tweetal bekend via de officiële kanalen. Naast het aantrekken van deze spelers staat het vertrek van Noah Abid.

Mercan (23) plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld bij de Tielse club RKTVC. In 2016 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse waar de aanvallende middenvelder eindigde in het beloftenteam. Daarna koos hij voor een avontuur in Turkije waar hij zijn laatste wedstrijden speelde voor Sultanbeyli Belediye Spor.

De andere aanwinst Kalentjev (21) maakt de overstap van NEC. Het vorige seizoen speelde de spits op huurbasis voor TOP Oss en in het verleden was hij ook actief in de jeugdopleiding van Feyenoord. Noah Abid vertrekt bij DOVO vanwege ene verhuizing naar Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.




Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD