zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO strikt JVC-goalgetter Jordie van der Laan

DOVO strikt JVC-goalgetter Jordie van der Laan

Niet het Duitse SV Wuppertal, niet de Jupiler League maar DOVO is de nieuwe bestemming van Jordie van der Laan. De makkelijk scorende spits komt over van JVC Cuijk.

Wachten
,,Toen DOVO bij ons kwam kijken voor Simon van Zeelst, ben ik bij de scouts opgevallen “, reageert Van der Laan tegenover de Veenendaalse Krant. ,,Alleen op dat moment was er belangstelling van ploegen uit de Jupiler en daar wilde ik op wachten. Toen dat allemaal maar niet concreet werd, besloot ik verder te kijken en heb ik bij Cuijk verteld te willen vertrekken. Met DOVO heb ik altijd contact gehouden en uiteindelijk de keuze voor hen gemaakt.”

Voorbehoud
De 24-jarige aanvaller, al 25 keer trefzeker dit seizoen, maakt echter wel een voorbehoud mocht er zich alsnog een profclub aandienen: ,,Daar hoop ik nog altijd op, want ik zou die kans graag willen pakken. Komt ‘ie er niet, dan ga ik met alle plezier bij DOVO aan de slag. De gesprekken waren goed en het gevoel daarbij ook.” Van der Laan speelde eerder bij FC Lienden, maar dat werd geen succes, waarop hij terugkeerde naar JVC en daar de doelpunten aaneen rijgt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD