Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DOVO stelt aanwinst Roseboom op non actief: ‘De trainer bepaalt in welk team je moet spelen’

DOVO stelt aanwinst Roseboom op non actief: ‘De trainer bepaalt in welk team je moet spelen’

De samenwerking tussen Youri Roseboom en DOVO is nu al ten einde. De club uit Veenendaal maakte via een persbericht bekend dat men van mening is dat de speler zich schuldig heeft gemaakt aan contractbreuk waardoor men hem per direct op non actief gezet heeft. 

In het voornoemde persbericht werd door de hoofdtrainer van DOVO de navolgende tekst en uitleg gegeven over de verrassende ontwikkeling rondom Roseboom. ,,Youri is een talentvolle speler, maar helaas is hij op dit moment nog niet wedstrijdfit. We hebben hem de kans gegeven om bij de O23 weer op niveau te komen. Dit is met hem besproken en we waren het er samen over eens dat hij aan zou sluiten bij het eerste op het moment dat dit kon. Bij nader inzien heeft Youri aangegeven niet in de O23 te willen spelen. Dit is onacceptabel, omdat binnen DOVO de trainer bepaalt in welk team je moet spelen. Youri is de tijd gegeven de situatie te overwegen en zou woensdag kenbaar maken wat zijn beslissing zou zijn. Echter in de tussenliggende periode heeft hij zonder overleg bij een andere club mee getraind. Wat zorgt voor een directe breuk in het wederzijds vertrouwen.”, aldus Scott Calderwood.

De club uit Veenendaal maakte tevens bekend dat men met Roseboom in gesprek zal gaan om de ontstane situatie tot een goed einde te brengen. DOVO neem de actie van de speler hoog op en noemde dit in het bericht contractbreuk.

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag