woensdag, april 14, 2021
Home Competities Derde Divisie DOVO-spits Jordie van der Laan zet zinnen op buitenlands avontuur

DOVO-spits Jordie van der Laan zet zinnen op buitenlands avontuur

DOVO-spits Jordie van der Laan heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Om clubs te interesseren, biedt de aanvaller zichzelf aan via LinkedIn.

- Advertentie -

,,Mijn naam is Jordie van der Laan. Ik ben een 27-jarige voetballer. Deze zomer ben ik een transfervrije speler die op zoek is naar een uitdaging, bij voorkeur in het buitenland. Ik ben 1 meter 95, tweebenig en ik kan spelen als spits en als nummer 10. Ik heb meer dan tachtig goals gescoord op semi-profniveau in Nederland”, citeert De Gelderlander uit zijn bericht.

Dankzij het bericht lopen er inmiddels wat lijntjes voor de voormalig aanvaller van JVC Cuijk en Telstar, die zal vertrekken bij DOVO: ,,Er is al het een en ander voorbijgekomen. Zo heeft een club uit Litouwen geïnformeerd en heb ik wat contacten met technisch directeuren overzee. Kan nooit kwaad. Dankzij dit bericht heb ik ook al wat lopen in de Verenigde Staten”, zegt hij tegen de krant.

,,Ik denk al langer aan een club in het buitenland. Maar pas toen DOVO aangaf mijn contract niet te verlengen, kwam voor mij het teken om dit bericht te publiceren. Ik moet actie ondernemen, als ik mijn droom wil realiseren.” Clubs uit Nederlands die hem polsten kregen vooralsnog een vriendelijke afwijzing. Vorig jaar had Van der Laan ook al de ambitie om naar het buitenland te gaan, maar resulteerde een stage bij het Deense Hobro IK niet in een contract.

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..