Volg ons

Derde Divisie

DOVO-spits Gökhan Yasar staat voor winterse overstap naar Hercules

DOVO-spits Gökhan Yasar staat voor winterse overstap naar Hercules

Gökhan Yasar verruilt deze winterstop mogelijk DOVO voor Hercules. Dat meldt RTV Utrecht.

De regionale omroep stelt dat zowel DOVO als Yasar akkoord zijn met de overstap naar het Utrechtse Voordorp. Alleen de KNVB moet nog groen licht geven. De 30-jarige aanvaller heeft vooralsnog geen basisplaats bij de Veenendaalers na zijn revalidatie van een zware knieblessure. Eerder werd zijn verblijf bij DVS’33 niet wat Yasar ervan zal hebben gehoopt. Wel zeer succesvol was de spits tijdens zijn periode bij De Meern, waar hij in één seizoen 40 keer wist te scoren.

Hercules kan het scorend vermogen van de aanvaller goed gebruiken. De Utrechters worden veelvuldig geprezen om het verzorgde voetbal, maar verzuimden in de eerste seizoenshelft regelmatig dat te verzilveren in doelpunten en punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie