dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsASWHDOVO-sluitpost Ubbergen: 'We waren het helemaal kwijt'

DOVO-sluitpost Ubbergen: ‘We waren het helemaal kwijt’

DOVO leek zaterdagmiddag in Hendrik-Ido-Ambacht op weg naar een zege op het thuisspelende ASWH. De ploeg uit Veenendaal verspeelde echter een voorsprong van 2-0 en ging met 2-3 ten onder. Doelman Rodney Ubbergen baalde vanzelfsprekend van het resultaat en benoemde het gebrek aan scherpte als de belangrijkste oorzaak voor de nederlaag. 

Niet fel genoeg
In de 68ste minuut van de wedstrijd kwam ASWH terug tot 2-1 en de ploeg wist vervolgens nog twee keer het net van de tegenstander te vinden. ,,We waren het helemaal kwijt. Liepen achteruit, waren niet fel genoeg en maakten fouten. Op een of andere manier waren wij simpelweg niet scherp genoeg. We geven de goals weer heel makkelijk weg en vergeten na de 0-2 het duel op slot te gooien. Deze nederlaag hebben wij echt aan onszelf te danken.”aldus Ubbergen tegenover de Veenendaalse Krant.

Rode kaart
DOVO moest de slotfase van het duel uitspelen met één man minder. Dit nadat Adil Mahdadi de rode kaart kreeg van de dienstdoende arbiter. Ubbergen kon naar zijn zeggen niet goed zien wat er gebeurde. ,,Volgens mij was het een reactie op een eerder voorval. Adil heeft namelijk een gat in zijn hoofd en dat zit er natuurlijk niet voor niets. Desondanks mag je in dat soort situaties niet je hoofd verliezen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD