zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO plukt Van Walsem weg bij DFS

DOVO plukt Van Walsem weg bij DFS

DOVO heeft met het aantrekken van Rick van Walsem geanticipeerd op de verschillende vertrekkers uit de achterhoede. De 27-jarige mandekker komt over van hoofdklasser DFS.

Bij de club uit Opheusden is Van Walsem al elf jaar actief. ,,DOVO is voor mij geen onbekende club. Het is een grote club in het amateurvoetbal waar ik graag voor wil spelen. Ik wil nu eens de stap maken naar een hoger niveau en kijken waar mijn plafond ligt. De ambities van mij en die van de club passen perfect bij elkaar. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe avontuur”, stelt de verdediger op de clubsite van de Veenendaalers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD