Volg ons

Derde Divisie

DOVO plukt Simon van Zeelst weg bij JVC Cuijk

DOVO plukt Simon van Zeelst weg bij JVC Cuijk

Simon van Zeelst voetbalt volgend seizoen voor DOVO. De 23-jarige middenvelder komt over van JVC Cuijk, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen.

Derby
Bij DOVO tekent hij voor één seizoen: ,,Het gevoel was vanaf het eerste moment direct goed. De club heeft veel mensen die de club een warm hart toedragen en ze zijn een weg ingeslagen die mij aanspreekt. Met de huidige selectie die er is en met de aanvulling van de nieuwelingen is mijn verwachtingspatroon hoog. Het zou voor de club prachtig zijn als de derby terugkomt. Alleen dat is al een prachtig doel om voor te gaan”, reageert de controlerende middenvelder op de clubsite.

Sfeer
Van Zeelst speelde eerder voor RKC Waalwijk en Willem II. Hij kijkt uit naar zijn overstap naar Panhuis: ,,Nadat ik enkele wedstrijden ben wezen kijken, merkte ik al snel dat het voetbal in Veenendaal heel erg leeft. De sfeer, de manier van spelen en de randzaken bevielen mij erg goed. Ondanks dat het seizoen nog in volle gang is, kijk ik al uit naar het nieuwe seizoen.”

Discussieer mee!

Meer over Derde Divisie