dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO niet verder met voormalige profvoetballers Godee en Kivuvu

DOVO niet verder met voormalige profvoetballers Godee en Kivuvu

Dominique Kivuvu en Joey Godee moeten naarstig op zoek naar een nieuwe club voor komend seizoen. DOVO maakte bekend dat men de  aflopende contracten van de twee voormalige profvoetballers niet zal verlengen, meldt RTV Utrecht.

Dubbele bezetting
Peter van den Top gaf tegenover de regionale omroep uitleg over de door DOVO genomen beslissing,,We hebben ze laten weten dat we niet verder gaan. We hebben een volwaardige selectie, met elke positie dubbel bezet. Daarin is geen ruimte meer voor Kivuvu en Godee”, aldus de technisch manager van de club uit Veenendaal.

Profvoetbal
Godee (29) heeft een ruime ervaring in het professionele voetbal. Op 31 augustus 2008 maakte hij zij officiële debuut in het eerste elftal van Sparta tegen ADO Den Haag. Hij speelde tot en met 2012 voor de Rotterdamse club. Vervolgens stond de aanvaller onder contract bij AGOVV, Cercle Brugge, Go Ahead Eagles, Helmond Sport en FC Dordrecht. Middenvelder Kivuvu (30) was in het verleden onder andere actief bij Telstar, NEC, het Roemeense CFR Cluj, Mjälbby (Zweden) en FC Oss.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD