donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Derde Divisie DOVO: Hagelstein stopt, Vrolijk komt

DOVO: Hagelstein stopt, Vrolijk komt

DOVO ziet niet alleen doelman Rodney Ubbergen vertrekken, ook stand-in Koen Hagelstein heeft aangekondigd na dit seizoen de A-selectie te verlaten. De Veenendaalers hebben inmiddels al wel Jeroen Vrolijk (foto) ingelijfd.

- Advertentie -

Hagelstein is bezig aan zijn vijfde seizoen op Panhuis: ,,Het is tijd om realistisch te zijn. DOVO gaf aan niet verder te willen en ik weet nog niet zeker of voetballen op niveau nog mijn prioriteit heeft. Jammer dat het niet gelukt is om het te redden als eerste keeper. Maar gezien het niveau, wat de afgelopen jaren ontzettend gestegen is, kan ik wel zeggen dat ik mijn persoonlijke top gehaald hebt. Nu gaan we eens rustig kijken wat we volgend seizoen gaan doen. Misschien komt er nog een mooie club langs. Maar het kan ook maar zo zijn dat ik bij DOVO blijf spelen, alleen dan op een wat minder niveau.”

Daar tegenover staat de terugkeer van Vrolijk, die in 2015 vertrok bij DOVO. ,,Heerlijk om weer terug te keren. Ik kijk nog altijd prima terug op mijn periode daar”, stelt de doelman die eerder tevens speelde voor FC Lisse en Ter Leede. ,,Ik denk dat we met DOVO om de prijzen moeten kunnen gaan spelen. Dat is een club als DOVO toch wel verplicht. Daarnaast wil ik nu natuurlijk die plek onder de lat toe-eigenen”, stelt Vrolijk op de clubsite.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES