dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDOVO en ONS Sneek delen de punten in doelpuntenfestijn, DVS'33 wint in...

DOVO en ONS Sneek delen de punten in doelpuntenfestijn, DVS’33 wint in Volendam

DOVO en ONS Sneek zorgden zaterdagmiddag voor een waar spektakelstuk in Veenendaal. De toeschouwers zagen in totaal zes doelpunten, eerlijk verdeeld over de twee ploegen (3-3). DVS’33 won de uitwedstrijd tegen het beloften team van FC Volendam (0-2).

DOVO – ONS Sneek
De ploeg uit Veenendaal kwam vroeg op voorsprong op het eigen sportpark. Een voorzet van Leon Toonen kwam terecht bij Joshua Patrick die na acht minuten spelen verantwoordelijk was voor de 1-0. In de twintigste minuut leek DOVO al op rozen te zitten tegen de vereniging uit Friesland. Leon Toonen (foto) produceerde met het hoofd de 2-0. ONS Sneek wenste zich echter niet neer te leggen bij een nederlaag en kwam in de 23ste minuut terug in de wedstrijd door Genridge Pryor (2-1). De tweede helft was nog maar net begonnen of de dienstdoende scheidsrechter wees al weer naar het midden. ONS was even daarvoor op gelijke hoogte gekomen door Arton Musliu (2-2). In de 77ste minuut was het weer raak voor de gasten. Pryor tekende voor zijn tweede en dus de derde voor ONS Sneek (2-3). Zeven minuten later was er weer gejuich te horen in Veenendaal, nu was het de thuisploeg die het net van de tegenstander wist te vinden. Toonen tekende voor zijn tweede treffer van de middag (3-3).

Jong FC Volendam – DVS’33
De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de 78ste minuut kwam daar dan toch verandering in. Op aangeven van De Ruiter was het Daniël van Warven die de openingstreffer op zijn naam wist te zetten (0-1). In de slotfase wist Benjamin Roemeon de eindstand te bepalen op 0-2 in het voordeel van DVS’33.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD