Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DOVO en FC Lisse pakken punt tegen koplopers Quick Boys en Noordwijk

DOVO en FC Lisse pakken punt tegen koplopers Quick Boys en Noordwijk

Quick Boys en Noordwijk zijn er in de tiende speelronde niet in geslaagd om drie punten aan het totaal toe te voegen. Eerstgenoemde ploeg kwam in Veenendaal tegen DOVO niet verder dan een puntendeling (1-1) en Noordwijk wist in Lisse tegen de plaatselijke FC ook geen winst te boeken (1-1).

DOVO – Quick Boys
In de achtste minuut was er al gejuich te horen aan de rode kant van het Panhuis in Veenendaal. Joshua Patrick zorgde er voor dat de thuisspelende ploeg aan de leiding kwam tegen Quick Boys (1-0). DOVO slaagde er echter niet in om de voorsprong vast te houden tot aan het rustsignaal. In de 45ste minuut was het namelijk Dennis Kaars die het net van de tegenstander wist te vinden en daarmee de 1-1 op het scorebord wist te plaatsen. In de tweede helft kregen beiden ploegen nog wel mogelijkheden om meer doelpunten te produceren, maar daar slaagde men niet in waardoor na iets meer dan negentig minuten op het scorebord de eindstand van 1-1 stond.

FC Lisse – Noordwijk
Enigszins verrassend was FC Lisse in de eerste helft de betere ploeg, na de pauze was dit omgekeerd en bepaalde het hoger geklasseerde Noordwijk het spelbeeld. De thuisploeg kwam op voorsprong vanaf de penaltystip met als doelpuntenmaker Rowdy van der Putten (1-0). Laatstgenoemde werd even daarvoor in het strafschopgebied van de tegenstander neergehaald door doelman Roy Rondeltap waardoor de bal op de stip ging. Na de pauze bepaalde Emiel Wendt de eindstand op 1-1. Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd moest FC Lisse verder met één man minder nadat Mo Adouch voor de tweede keer de gele kaart ontving.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag