zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie DOVO dreigt van het veld te lopen na 'oerwoudgeluiden' Hoek

DOVO dreigt van het veld te lopen na ‘oerwoudgeluiden’ Hoek

DOVO heeft zaterdagmiddag gedreigd van het veld te lopen tijdens het duel in en tegen Hoek nadat Zeeuwse ‘supporters’ achter het doel oerwoudgeluiden uitten richting doelman Rodney Ubbergen. Dat blijkt uit beelden van Omroep Zeeland.

- Advertentie -

Tot de orde geroepen
Aanvoerder Joshua Patrick en trainer Gert Kruys eisten maatregelen van scheidsrechter Prooi en kondigden aan bij een volgende keer van het veld te zullen stappen. Prooi liet de groep Hoek-fans achter het doel tot de orde roepen. Dat hielp, want in het restant van het duel waren de geluiden niet meer te horen. DOVO won het duel in Zeeland overigens met 0-2. Op de onderstaande beelden is het voorval te zien vanaf minuut 2:50.

Eerdere incidenten
Enkele jaren geleden waren oerwoudgeluiden al eens te horen bij het duel tussen Harkemase Boys en VVOG, alsmede de bekerwedstrijd tussen De Dijk en Fortuna Sittard. De fan van Harkemase Boys die destijds oerwoudgeluiden maakte, werd bij de politierechter later veroordeeld tot een geldboete van 600 euro. Harkemase Boys bestrafte de man met een stadionverbod van twee jaar.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES