donderdag, oktober 21, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO contracteert vleugelspits van FC Emmen

DOVO contracteert vleugelspits van FC Emmen

DOVO heeft opnieuw een talentvolle versterking gepresenteerd. De Veenendaalers kunnen komend seizoen beschikken over Rivillino Neslo. De 20-jarige vleugelaanvaller komt over van FC Emmen.

Eerder speelde Neslo voor FC Almere, Almere City FC, AFC en FC Utrecht. ,,Met Neslo haalt DOVO een multifunctionele aanvaller, met een enorme drive en diepgang in zijn spel in huis”, stelt DOVO op de clubsite. ,,Met het aantrekken van Neslo is de selectie van Florian Wolf compleet en klaar om maandag 19 juli te beginnen aan de voorbereiding op het seizoen.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD