zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie DOVO-aanvoerder Patrick baalt van vertrek Ubbergen en Berkvens

DOVO-aanvoerder Patrick baalt van vertrek Ubbergen en Berkvens

DOVO-aanvoerder Joshua Patrick is niet blij dat de clubleiding van de Veenendaalers Marley Berkvens en Rodney Ubbergen na dit seizoen laat gaan. ,,Het blijft op deze manier keer op keer opnieuw bouwen en automatismes erin slijpen”, stelt de routinier tegenover de Veenendaalse Krant.

- Advertentie -

Onbegrijpelijk
Maandagavond maakte DOVO bekend dat de aflopende contracten van beide basiskrachten niet worden verlengd. ,,Ik vind het onbegrijpelijk. In mijn ogen hoort hij bij de beste keepers van de afdeling en dat geldt ook voor Marley. Zulke speler vind je niet snel. Het is zwaar teleurstellend om elk jaar kwaliteitspelers te verliezen. We willen allemaal bij DOVO successen boeken, maar op deze manier moeten we ieder jaar opnieuw bouwen…”, reageert Patrick teleurgesteld.

Nieuwe uitdaging
Patrick zelf, dit seizoen buitengewoon goed op schot, verlengde zijn contract in een vroegtijdig stadium met twee seizoenen. Rond Ubbergen was dit seizoen het nodige te doen toen de doelman zich ziek meldde na de mededeling op de bank te moeten plaatsnemen. De oud-prof speelde daarop enige tijd in het tweede, maar heeft inmiddels zijn basisplaats heroverd. Berkvens zegt op zijn beurt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES