zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDordrecht-coach De Nooijer: 'We waren er zó dichtbij'

Dordrecht-coach De Nooijer: ‘We waren er zó dichtbij’

FC Dordrecht verliet zondag met opgeheven hoofd de play-offs. De Schapenkoppel lieten Sparta flink zweten op het Kasteel. ,,We waren er zó dichtbij. Denis Mahmudov kreeg nog een enorme kans op 2-3. Dit is echt zonde”, blikt coach Gerard de Nooijer terug in het AD.

Feest
Dordt was heel dichtbij de finale: ,,Die finale had ik graag willen spelen”, vervolgt De Nooijer. ,,In de rust heb ik de spelers verteld dat ze nog 45 minuten van de finale verwijderd waren. Ze hebben alles gegeven. Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet. De spelers hebben er een feest van gemaakt. Daar kan ik als trainer echt van genieten.”

Excelsior en Heerenveen
De sportieve successen zorgen ervoor dat zijn naam ook af en toe opduikt op lijstjes van clubs die nog een trainer zoeken, zoals Excelsior en Heerenveen. ,,Daar wil ik nu helemaal niet aan denken. Eerst moet ik dit verwerken. Ik heb nog een contract bij FC Dordrecht en we beginnen straks weer fris aan een nieuw seizoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD