vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDordrecht-coach De Nooijer: 'Hier neem ik er een op'

Dordrecht-coach De Nooijer: ‘Hier neem ik er een op’

FC Dordrecht pakte na een 1-0 zege op RKC Waalwijk de derde periodetitel in de Jupiler League maandagavond. De spelers én trainer Gérard de Nooijer konden na afloop hun geluk niet op. De Dordtse ploeg vierde uitbundig feest met de supporters en heeft door de prijs een ticket voor de play-offs om promotie binnen.

Borrel
,,Hier ga ik wel even een borreltje op nemen”, zei oefenmeester De Nooijer na afloop voor de camera van FOX Sports. ,,De spelers krijgen van mij een paar dagen vrij, al moeten we er vrijdag al wel weer staan. Of zij ook een borrel nemen moeten ze zelf weten.”

Klik
De coach roemde verder zijn team. ,,In de winterstop zijn er wat spelers vertrokken en wat nieuwe jongens bijgekomen. Ik zie dat ze een goede klik hebben met elkaar. Dat is prachtig om te zien.”

Zenuwachtig
Doelpuntmaker Denis Mahmudov was na afloop blij met de prijs, al vond de aanvaller het spel van zijn ploeg zenuwachtig. ,,We speelden voortdurend de lange bal. Ik zei een paar keer ‘we moeten gewoon blijven voetballen’, maar gelukkig maakte ik uiteindelijk de kans af.”

Trots
De speler was blij met de prijs. ,,We zijn echt trots, eindelijk hebben we de periodetitel binnen. Het was spannend tot het laatste moment en we hebben er vaak voor moeten vechten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD