donderdag, februari 25, 2021
Home Competities Derde Divisie Doortrainen of niet? Topamateurclubs maken wisselende keuzes

Doortrainen of niet? Topamateurclubs maken wisselende keuzes

Spakenburg maakte al bekend de selectie twee weken vrijaf te geven na het bekend worden dat op z’n vroegst pas in het nieuwe jaar zal worden gevoetbald. Niet alle clubs maken echter dezelfde keuze.

Zo blijft Kozakken Boys wel gewoon doortrainen. Trainer Rick Adjei past de trainingsvorm daarbij aan aan de verder aangescherpte regels, die voorschrijven dat er in plaats van met 4 personen nu nog maar maximaal met 2 personen bij elkaar mag worden gesport. Dat meldt het AD. Ook IJsselmeervogels gaat gewoon door met trainen, meldt RTV Utrecht.

In Zeeland kiest men echter voor een tijdelijke onderbreking. GOES schort de trainingen op tot de volgende persconferentie van premier Mark Rutte op 17 november, meldt de PZC. Bij Hoek wilde trainer Lieven Gevaert graag doortrainen, maar dat stond het bestuur van de club niet toe. Zodoende is er sinds 13 oktober niet meer getraind. Sommige spelers gaan noodgedwongen mogelijk met hun oude club meetrainen, schrijft de krant verder. Hoek wil in december een nieuwe voorbereidingsperiode starten richting de hervatting.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments