zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAjaxDoodongelukkige Nicolas Tagliafico hunkert naar transfer

Doodongelukkige Nicolas Tagliafico hunkert naar transfer

Nu het einde van de winterse transferperiode in zicht komt,beginnen de gemoederen rondom Nicolas Tagliafico op te lopen.De linksback belandde bij de Amsterdammers op een zijspoor en wil graag vertrekken..

Hoewel de Argentijn binnen de muren van de Arena word bestempeld als held voor zijn bewezen diensten in het verleden,lijkt de 29-jarige back bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De club heeft laten weten ten alle tijden mee te willen werken aan een eventuele transfer mocht een speler trouw zijn gebleven aan de club..

Oefenmeester Erik ten Hag heeft naar eigen zeggen geen oren naar een winters vertrek van zijn sterkhouder van voorgaande seizoenen.Hij wil de Argentijn graag behouden om de verdedigende linie in de breedte van kwaliteit te blijven voorzien.Ajax kan de transfersom die het nog voor Tagliafico kan ontvangen goed gebruiken en heeft laten weten dat hij voor de juiste prijs mag vertrekken..

Diverse clubs hebben naar het schijnt al geinformeerd naar de diensten van de Argentijn,zo zouden Olympique Marseille,Napoli en zelfs Barcelona interesse hebben getoond. Zelf heeft Tagliafico via zijn zaakwaarnemer laten weten klaar te zijn met zijn rol op het moment bij Ajax en wil hij dan ook het liefst deze transferperiode nog vertrekken uit Amsterdam.Tagliafico heeft in de hoofdstad nog een contract tot de zomer van 2023..

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]