zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsADO'20Donny Rijnink kondigt vertrek aan bij ADO '20

Donny Rijnink kondigt vertrek aan bij ADO ’20

Donny Rijnink vertrekt komende zomer bij ADO’20. De centrale verdediger en tevens aanvoerder heeft er dan vier seizoenen opzitten bij de Superezels.

,,Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier gespeeld bij ADO’20. Natuurlijk met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse en de promotie naar de derde divisie. In de afgelopen seizoenen heb ik meer dan 125 wedstrijden gespeeld, dus het is niet zo gek dat de vereniging ADO’20 speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen. Maar het is ook een mooi moment nu om een andere keuze te maken. Het vaderschap en mijn werk zorgen er voor dat ik veel moet plannen en organiseren om drie keer in de week en een hele zondag bij ADO’20 te zijn. Op dit moment heb ik nog geen andere club. We wonen in Amsterdam, dus dat is extra lastig om op en neer naar Heemskerk te rijden. Ik zou dan ook graag bij een club op mooi niveau of met mooie ambities dichter bij huis spelen volgend seizoen”, motiveert hij zijn keuze op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD