Volg ons

Podcast

Donderdag weer een gloednieuwe Voetbal247-podcast!

Donderdag weer een gloednieuwe Voetbal247-podcast!

Aanstaande donderdag is hij er weer: de Voetbal274-podcast! Nu alles in deze coronatijden weer aan het overeindkrabbelen is en de bal weer langzaam maar zeker aan het rollen gaat, zijn wij ook weer terug met een kersverse podcast over de gebeurtenissen in het hoogste amateurvoetbal. Dit keer zijn we wéér een stapje dichterbij de normale set-up, want we kunnen gebruik maken van de studio van RTV Katwijk!

Ondanks de voetbalschaarste zullen er weer genoeg onderwerpen op tafel komen. Wat de denken van de nieuwe indeling van de divisies? Welke clubs zijn weer in training en hoe gaat dit in z’n werk? Welke transfers zijn er zo al geweest? Is er een crisis op de Westmaat? en Hoe zit het nou met die O23-competitie? Ook hebben we 2 bel-gasten uit de voetbalwereld. Zo gaan we o.a. bellen met ONS Sneek-trainer Jan Vlap over de “gewenste” degradatie naar de Hoofdklasse en hebben we het met Hugo Bol over de impact van het coronavirus op het amateurvoetbal.

Vanaf donderdagmiddag is de nieuwe aflevering van de Voetbal247.nl Podcast weer te beluisteren via de bekende platforms. Heb je een vraag voor onze gasten, kun je die via de sociale kanalen van Voetbal247.nl stellen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Podcast