dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDompig (VVSB) beslist duel met Excelsior'31: 'Daarna was er alleen maar blijdschap'

Dompig (VVSB) beslist duel met Excelsior’31: ‘Daarna was er alleen maar blijdschap’

VVSB wist zaterdag in de slotfase van de wedstrijd tegen Excelsior’31 een achterstand om te buigen naar een fraaie zege (1-2). Invaller Raygivano Dompig was goed voor de winnende treffer en verscheen na afloop van de wedstrijd dan ook met een brede glimlach voor de camera van VVSB TV Noordwijkerhout.

De aanvaller reageerde uitstekend op een diepe bal die werd gegeven in de absolute slotfase van het duel. ,,Daarna denk ik gewoon, ik moet scoren. We stonden 1-1 en het was een moeilijke wedstrijd, moeilijk invallen en ik scoor hem toch. Daarna was er alleen maar blijdschap, we hebben gewonnen en we kunnen weer door naar volgende week”, aldus Dompig.

De doelpuntenmaker was van mening dat het geboekte resultaat een echte teamprestatie was. ,,Als team hebben we hem toch over de streep getrokken. Het was een moeilijke wedstrijd waarin we eerst niet als team speelden, maar daarna ging het toch. Daar ben ik blij mee.”

Onderstaand de video met het gehele interview van Dompig door VVSB TV Noordwijkerhout

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD