Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Domper voor Quick Boys, KNVB blijft bij één jaar schorsing voor Van Eeuwijk

Domper voor Quick Boys, KNVB blijft bij één jaar schorsing voor Van Eeuwijk

De Nederlandse voetbalbond maakte donderdag bekend dat het de eerder uitgesproken schorsing van één jaar niet zal verkorten voor Martin van Eeuwijk. De straf werd opgelegd vanwege een bijtincident in de wedstrijd tussen FC Lisse en HHC Hardenberg, meldt Omroep West. 

Contract ontbonden
Van Eeuwijk beet in de voornoemde competitiewedstrijd in het been van tegenstander Ashwin Manuhuttu. Vervolgens werd zijn contract bij FC Lisse ontbonden en vond hij voor komend seizoen onderdak bij Quick Boys.

Civiele rechter
Tegenover voornoemde website gaf Quick Boys-voorzitter Bart van Kruistum zijn mening over de uitspraak van de KNVB. ,,zeer teleurstellend. Wat we gaan doen weet ik nog niet. Het kan zijn dat we naar de civiele rechter gaan of ons in de situatie berusten. Daarover nemen we deze week nog een besluit.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag