Volg ons

De Treffers

Domper voor De Treffers: Recent herstelde Hendriks kampt weer met blessure

Domper voor De Treffers: Recent herstelde Hendriks kampt weer met blessure

Bas Hendriks is de komende periode wederom niet inzetbaar voor De Treffers. De speler hervatte deze week de groepstraining bij de club uit Groesbeek, maar moest deze voortijdig staken vanwege een blessure, meldt De Gelderlander.

Linkervoet
De 24-jarige Hendriks kreeg volgens de voornoemde regionale krant opnieuw last van zijn linkervoet. Bij de start van het seizoen brak hij het sesambotje in deze voet. In 2016 was dit ook al het geval. Dit seizoen kwam de speler in competitieverband nog niet uit voor De Treffers.

Herstelperiode
Hendriks kwam in het verleden uit voor onder andere Olympia’18 en VVV-Venlo. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe lang de speler nu niet inzetbaar zal zijn voor zijn vereniging.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Treffers