dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisDogan Corneille haalt met 5-3-2-systeem punt weg tegen AFC

Dogan Corneille haalt met 5-3-2-systeem punt weg tegen AFC

Excelsior Maassluis pakte thuis een punt tegen topploeg AFC, 1-1. Dogan Corneille haalde voor een keer een ander systeem uit zijn gereedschapskist en koos voor het 5-3-2-principe.

Beide partijen leken met 0-0 te gaan rusten toen Dalian Maatsen oprukte en vanaf rechts Splinter de Mooij bediende. Splinter de Mooij is op en buiten het veld een opvallende verschijning bij AFC.

Met zijn blonde wiegende haren en zijn witte hoofdband om lijkt hij zo uit de Noorse oudheid getransformeerd. In het veld is hij de ‘nummer 10 ‘ teamspeler die geen duel uit de weg gaat. Buiten het veld is hij begaan met zijn medemens en wil hij als arts levens gaan redden.

 

Binnen de lijnen gaat het ook om winnen. De Mooi werd gevloerd door Gabri Urbanus.  Joël Tillema schoot de strafschop binnen.

Het was verdediger Gijs Abbas die tien minuten na rust de ‘derde man’was na een genomen hoekschop van Kevin Dercks.  Gabri Urbanus legde de bal terug op Gijs Abbas die doelman Patrick Zonneveld passerde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD