maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Doesburg (Hoek) kiest voor SteDoCo: 'Er zijn dingen veranderd in de afgelopen...

Doesburg (Hoek) kiest voor SteDoCo: ‘Er zijn dingen veranderd in de afgelopen maanden’

SteDoCo maakte vrijdag bekend dat het komend seizoen Kyle Doesburg mag verwelkomen in de selectie van de club. De aanvaller van Hoek liet recent al weten dat een vertrek een reële mogelijkheid was en kiest er nu dus voor om in de zomer een ander shirt te dragen. De keuze werd onder andere bepaald door gewijzigde omstandigheden bij zijn huidige club.

- Advertentie -

Veranderingen
Hoek kende een onrustige periode waarin trainer Dennis de Nooijer aan de kant werd gezet en de Belgische oefenmeester Hugo Vandenheede de taken als hoofdtrainer op zich nam. ,,Er zijn dingen veranderd in de afgelopen maanden. Er was onder andere een trainerswissel en er vertrokken spelers. Ik ben destijds teruggekomen om privé-redenen en ik wilde wat moois neerzetten met jongens die allemaal terugkwamen en het team dat er al stond. Privé pakte het echter anders uit, maar ik kan zeggen dat dit geen invloed had op wat ik presteerde op het veld. Er zijn nu wel zaken veranderd die wel invloed hebben op mijn proces en visie als speler. Ik wil dit seizoen goed afmaken met Hoek en dan starten met een mooie nieuwe uitdaging bij SteDoCo“, aldus Doesburg tegenover Voetbal247.

Dertien doelpunten
Doesburg kende tot dusver een uitstekend seizoen. Hij was goed voor dertien doelpunten in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap van ASWH naar Hoek.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES