Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Doelverdediger Zielschot (SteDoCo) komend seizoen onder de lat bij Blauw Geel’38

Doelverdediger Zielschot (SteDoCo) komend seizoen onder de lat bij Blauw Geel’38

Blauw Geel’38 kan komend seizoen een beroep doen op Jordy Zielschot. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte via de officiële kanalen de komst van de sluitpost van SteDoCo wereldkundig.

De 25-jarige doelman kwam in het verleden onder andere uit in de jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk. In de zomer van 2019 maakte hij de overstap naar SteDoCo waar hij echter geen basisplaats wist te bemachtigen. Op de website van Blauw Geel’38 sprak Zielschot over zijn keuze om de stap naar deze club te maken. ,,Een zeer aansprekende vereniging die de laatste jaren diverse andere clubs is vooruitgestreefd. Dat doen zij, knap genoeg, met een visie waarbij nog zoveel mogelijk eigen jeugd betrokken is! Met oog voor de hele vereniging dus! Ik heb als doelstelling om zo snel mogelijk binnen de club te integreren. Ik wil met BLAUW GEEL ‘38/JUMBO de volgende stappen zetten. Ik hou van gezelligheid en ben daarbij ambitieus. Mijn sterke punten zijn: 1 op 1 en mijn reflexen!”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag