dinsdag, september 28, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDoelverdediger van Katwijk staat komend seizoen onder de lat bij Ter Leede

Doelverdediger van Katwijk staat komend seizoen onder de lat bij Ter Leede

Ter Leede presenteerde vrijdagmiddag met gepaste trots de nieuwste aanwinst via de officiële kanalen. De club uit de Derde Divisie kan vanaf de zomer van 2021 een beroep doen op de ervaren sluitpost Mark de Vries, die de overstap maakt van het een niveau hoger acterende vv Katwijk.

De nu 33-jarige doelman staat vanaf 2016 onder contract bij vv Katwijk. Voor deze periode was hij onder andere actief voor VV Lisse en Telstar. De nieuwe vereniging van De Vries stelde dat de voornoemde transfer misschien wel de meest spraakmakende zal zijn van het voetbal in de Bollenstreek van deze periode.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD