dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDoelverdediger van Gemert zet loopbaan voort in tweede klasse

Doelverdediger van Gemert zet loopbaan voort in tweede klasse

Het in de tweede klasse acterende Volharding kwam donderdag met verrassend transfernieuws naar buiten. De vereniging maakte de komst bekend van sluitpost Bono Barten die de laatste vier seizoenen onder contract stond bij Gemert.

De 24-jarige Barten verloor het afgelopen seizoen zijn basisplaats bij het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende Gemert. De doelman had de mogelijkheid om zijn verblijf daar te verlengen, maar koos er voor om te verkassen.

Op de officiële website van Volharding gaf de sluitpost tekst en uitleg over zijn keuze. ,,De ambities van Volharding spreken me erg aan. De club heeft een goede naam in het Land van Cuijk als je het bijvoorbeeld hebt over haar organisatie en haar jeugdopleiding en wil graag hogerop. Het is een vereniging met een rijke historie, maar ook met mooie plannen voor de toekomst. Volharding wil terug naar de eerste klasse en komend seizoen minimaal de nacompetitie – en liever nog de titel – pakken. Daar wil ik ze graag bij helpen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD